Termeni si conditii

Modul de utilizare a site-ului

Vizualizarea, accesarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.tebex.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Toate conditiile de utilizare ale acestui site va sunt puse la dispozitia dumneavoastra  si, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare, pentru a va informa in acest sens.

Termenii si conditiile acestui site pot fi modificati si actualizati, precum si oferta, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor, prin rezervarea acestui drept de catre TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL. Totodata, TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL isi rezerva dreptul, fara a anunta in prealabil,  de a corecta posibile greseli sau omisiuni in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, inexactiate sau erori ale produselor software. TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL nu este obligat de aceste erori la nicio actiune. De fiecare data cand folositi acest site, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. Acceptarea rectificarilor realizate este o conditie necesara continuarii utilizarii site-ului.

TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL este proprietar in totalitate asupra site-ului www.tebex.ro  si, pentru protectia drepturilor de autor, este aparat de legea. Utilizarea oricaror elemente regasite in site fara acordul scris al TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine repercursiunile prevazute de legislatia in vigoare. Orice sesizare privind incalcarea legii pentru protectia drepturilor de autor, o puteti realiza prin intermediul adresei de e-mail info@tebex.ro.

.

Confidentialitate

Legile in vigoare privind confidentialitatea datelor sunt respectate de catre TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL. Datele personale ale utilizatorilor nu se vor transmite de catre www.tebex.ro si TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL , prin angajament, catre terti si se vor folosi numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei.

SPAM-ul nu se incurajeaza de catre TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL, nu se furnizeaza datele dvs. de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu se ofera, nu se fac schimburi de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu  se vinde, nu se dezvaluie adresa dumneavoastra de e-mail altor utilizatori ai acestui site, fara acordul explicit primit de la dumneavoastra. Orice utilizator poate opta ca adresa sa de e-mail sa fie stearsa din baza de date a www.tebex.ro. daca a furnizat-o explicit pe site-ul www.tebex.ro. Este de ajuns sa ne contactati si sa cereti stergea informatiilor furnizate de dvs din baza de date prin solicitarea acestui  lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL este avizata si inregistrata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare…………. .  Pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru sau pentru actiunilor unor terte persoane, TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL nu isi asuma responsabilitatea.

Cum cumpar?

Aveti doua modalitati de a cumpara produse de pe site-ul www.tebex.ro

1) Comanda online – non stop

Selectati produsul dorit si apasati butonul „Adauga in cos”; produsul va aparea in  continutul cosului dumneavoastra, puteti adauga in continuare si alte produse in cos  sau puteti trimite comanda apasand butonul „Plaseaza comanda”.

Puteti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau va puteti crea un cont. In oricare dintre cazuri trebuie sa completati formularele cu datele de facturare si adresa de livrare.

Completati corect campurile obligatorii legate de adresa de livrare si datele de facturare, alegeti metoda de plata si metoda de livrare, apoi apasati butonul „Plaseaza comanda”.

Ulterior veti primi  un email de confirmare care contine toate detaliile comenzii dumneavoastra.

2) Comanda telefonica – de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00

Puteti contacta operatorii nostri la numarul de telefon +40 334 800 000, pentru a va inregistra comanda.

Expeditie si livrare

Acea comanda care a fost confirmata telefonic, in urma apelului efectuat de catre un agent TEBEX catre cumparator, pentru a confirma comanda plasata, se considera comanda ferma. In cel mult 24 de ore de la plasarea comenzii pe site, se face confirmarea telefonica .Pentru comenzile finalizate pana la ora 15:00, livrarea se face in termen de 24 – 48 de ore (1 -2 zile lucratoare) si, pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora, livrarea se face in termen de 48 – 72 de ore (2 -3 zile lucratoare) daca la confirmarea comenzii produsele sunt pe stoc. Veti fi sunat de un reprezentant TEBEX care va va informa despre data de livrare si daca produsele nu sunt pe stoc. Pe site-ul www.tebex.ro , comanda minima acceptata este de 5 RON tva inclus.

Atentie! Produsele nu sunt rezervate pentru dumneavoastra prin plasarea unei comenzi pe site. Doar telefonic  se realizeaza confirmarea unei comenzi.  Va rugam asteptati telefonul unui operator TEBEX pentru confirmarea stocului si a datei de livrare, dupa plasarea unei comenzi.

Atentie!  Se livreaza comenzi exclusiv pe teritoriul Romaniei (nu comercializam sau livram produse in afara tarii).

Livrarea se va face prin Fun Curier, iar pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire a curierilor enumerati, in acest fel serviciul de deschidere a coletului la livrare va fi indisponibil.

Atentie:Sunt acceptate reclamatiile facute in maxim 24h de la primirea coletului privind lipsa unui produs.  In cazul in care clientul nu semnaleaza lipsa produselor din colet in maxim 24h de la primirea coletului, TEBEX nu se face raspunzator de acest lucru.

Atentie –  Nu ne asumam termenul de livrare specificat anterior in perioada evenimentelor speciale de cumparaturi ( ex: Black Friday) sau in perioada sarbatorilor legale.  Termenul de livrare poate sa depaseasca 10 zile lucratoare in aceste perioade.

Cum platesc?

Plata produselor de pe site-ul www.tebex.ro se poate efectua astfel:

 1. Plata la livrare – numerar in momentul primirii produselor (sistem ramburs)
 2. Plata prin Transfer Bancar – Dupa efectuarea comenzii si a selectiei de plata prin Transfer Bancar , veti primi un email de confirmare a comenzii. Veti putea achita produsele prin transfer bancar sau prin ordin de plata direct la banca. Pentru a putea trimite comanda vom avea nevoie de confirmarea platii pe care o puteti trimite la adresa de email info@tebex.ro, iar in cel mai scurt timp va vom livra produsele.
 3. Plata cu numerar la ridicarea produselor direct de la sediu.

Comanda dvs. va fi livrata in cel mai scurt timp deoarece un reprezentant al TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.). Numai dupa intrarea banilor in contul nostru, se va realiza livrarea produselor. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Costurile de transport

Pentru comenzi mai mari de 500 lei TVA inclus, transportul este gratuit. Firmele de curierat stabilesc tarifele de transport si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care se vor adauga la valoarea facturii costurile de transport; , in baza contractelor incheiate intre TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL si firmele de curierat partenere ,aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport).

Costurile le gasiti mai jos:

 • pentru comenzi prin curier rapid -21 RON
 • pentru comenzi cu ridicare de la sediul Tebex- 0 RON

(Taxele de transport enumerate mai sus includ TVA.)

 

Taxa de timbru verde

Valoarea exprimata in lei, platita de catre vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice reprezinta taxa de timbru verde , precum este prevazut de legislatia in vigoare.

Pretul bunurilor electronice afisat pe site include taxa de timbru verde, in conditiile prevazute de lege. Costurile de timbru verde, aferente fiecarei categorii de produse pe de site-ul www.tebex.ro le regasiti mai jos. Va rugam sa retineti ca TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL suporta aceste costuri.

Denumire echipamente Timbru Verde (lei FTVA)/buc

Alte instrumente de supraveghere si control (inclusiv:, generatoare de semnal, panourile de control osciliscop, antene, camere video de supraveghere, emitatoare, senzor de miscare, cititoare de card, cititioare biometrice, incarcatoare, ,detector metale/poarta detectie, detector cu raze x, turnicheti, power bank, convertizor de frecventa, tastaturi de acces, controler =centrala de control acces, buton de incendiu, buton de urgenta, sistem automatizare porti/bariere (unitate de comanda, motor/motoreductor, transmitator, ventilator, telecomanda) alarme, sistem anti-efractie, drone de supraveghere)

– pana la 3 kg – fara greutatea bateriilor 1,5 lei/kg
Alte instrumente de supraveghere si control peste 3.5 kg 5 lei
Aparate video (inclusiv: DVR, DVD recorder) 1 leu

Alte produse sau echipamente de înregistrat sau reprodus sunete ori imagini, inclusiv semnale sau alte tehnologii de propagare a sunetului ori imaginii, altfel decât prin telecomunicatii (inclusiv: radio cd/dvd playere, radio-cd playere auto, player digital audi-video, reportofon , radio- player digital auto, aparate radio cu ceas, detectoare radar, antene TV, rame foto digitale, casti de gaming/profesionale, tableta grafica, ecran proiectie electric, e-reader, microfon scena, reclame luminoase,

Videoproiectoare cu orice dimensiune mai mica de 25 cm) 1 leu
Amplificatoare audio (inclusiv: receiver,amplitunere,) 1 leu
telecomenzi, mp3-mp4 playere portabile, Ipod, boxe audio pasive (alimentare la USB sau mufa jack), casti hands freee, casti audio 0,01 lei
Accesorii calculator comercializate separat (tastatura, mouse) 0,01 lei
Calculatoare mici portabile (inclusiv: PDA, tablete de sau sub 7”) 1 leu
telefoane fixe cu fir (inlcusiv: videophone ,interfoane,) 1 leu
Alte materiale de iluminat sau echipamente de difuzat ori controlat lumina, inclusiv led, cu exceptia becurilor cu filament. (inclusiv: lustre cu led, veioze pe led, lanterne cu led, instalatii cu led, panouri cu led) 0,25 lei

Informatii despre DEEE

In cazul in care nu sunt colectate separate, deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

 • e obligatoriu ca deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) sa nu fie eliminate ca deseuri municipale nesortate de catre cumparatori si de a colecta separat aceste DEEE;
 • serviciul public de colectare a DEE va efectua colectarea acestor deseuri (DEEE) direct la TEBEX si operatori economici autorizati ce vor organiza centre de colectare pentru colectarea DEEE;
 • la punctele de colectare specificate la momentul achizitiei, clientii pot preda DEEE in mod gratuit, un produs nou din aceeasi categorie; astfel, conform legislatiei in vigoare, TEBEX aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat; clientii TEBEX pot preda la sediul firmei DEEE echivalent;
 • TEBEX asigura colectarea a DEEE de dimensiuni foarte mici in cadrul sediului firmei situat la adresa: Bacau, Str. B-dul Unirii, nr.17, in timpul programului de lucru, de la utilizatorii finali, cu titlu gratuit, fara obligatia acestora de a cumpara EEE de tip echivalent;
 • o pubela cu roti barata cu o cruce reprezinta simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate, ca in imaginea alaturata.
 • Faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseuri menajere si ca acestea fac obiectul unei colectari separate este indicat prin aceasta pictograma.

Garantia de conformitate

Conform precizarilor OUG 34/2014, vanzatorul are obligatia de a livra produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare, indiferent de forma in care se incheie, verbal sau scris.

Daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii, se considera ca un produs este in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare:

 1. a) produsul are aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat ca mostra sau model si corespunde descrierii facute de vanzator;
 2. b) orice scop specificat solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului si acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare se regaseste in produsul corespunzator;

Acele situatii in care vanzatorul nu isi respecta obligatia asumata prin contractul incheiat de a livra consumatorului produsul adaptat scopului solicitat de acesta reprezinta lipsa de conformitate .Cazurile in care consumatorul are nevoie de produse cu anumite caracteristici se reflecta in aceasta situatie, iar pentru a le obtine trebuie sa incheie un contract prin care agentul economic se obliga fie sa fabrice un produs cu aceste caracteristici, fie sa modifice un produs pentru a-i conferi caracteristicile dorite de consumator.

 1. c) produsul corespunde scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip;

Notiunea de defect  reda lipsa de conformitate in acest caz, cu alte cuvinte, produsul nu functioneaza asa cum ar trebui, spre exemplu pantofii se rup la prima purtare, congelatorul nu ingheata, becul se arde dupa cinci minute de la instalare, motorul masinii de spalat nu roteste cuva, etc.

 1. d) date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului, prezinta parametrii de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil.

In acest caz, natura produsului si declaratiile privind produsul redau lipsa de conformitate, facute in special prin publicitate sau prin inscrierea pe eticheta.

Exista o lipsa de conformitate si in urmatoarele doua situatii:

 1. a) in conditiile in care instalarea este stipulata în contract ca obligatie a vanzatorului, produsul achizitionat de consumator este instalat incorect de catre vanzator;
 2. b) din cauza unor deficiente in instructiunile de utilizare, produsul destinat a fi instalat de catre consumator a fost incorect instalat de acesta.

Termenul de garantie legala de conformitate se calculeaza de la data livrarii produsului si este de 2 ani.

Se poate conveni cu vanzatorul reducerea termenului de 2 ani, dar nu mai putin de un an de la data livrarii produsului, pentru produsele folosite.

In cazul produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, termenul de garantie legala de conformitate se reduce la aceasta perioada.

Prezumtia lipsei de conformitate

Considerarea produsului ca fiind lipsit de calitate si performanta inca de la achizitionare reprezinta prezumtia lipsei de conformitate.  Astfel, se considera ca orice lipsa de conformitate aparuta intr-un termen de 6 luni de la data livrarii produsulu, ar fi existat la momentul livrarii.

Este necesar ca vanzatorul sa fie informat despre prezumtia lipsei de conformitate in termen de 2 luni de la data la care consumatorul a constatat-o, dar pana la implinirea termenului de 6 luni de la data livrarii produsului.

Consumatorul poate uza de termenul de 2 luni in care trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de neconformitate (termen care curge de la data la care consumatorul a constat neconformitatea), in afara termenului de 6 luni, pana la implinirea termenului de 2 ani. In acest caz, consumatorul trebuie sa dovedeasca faptul ca produsul a fost lipsit de conformitate la predare. Consumatorul nu va mai putea solicita remedierea lipsei de conformitate in situatia in care acesta nu anunta vanzatorul in cadrul acestui termen.

Obligatia de a dovedi ca produsul nu a fost lipsit de conformitate la predare apartine vanzatorului si nu consumatorului, in cadrul prezumtiei lipsei de conformitate.  Insa, doar in cadrul termenului de 6 luni de la data livrarii produsului, aceasta regula este valabila.

Prezumtia lipsei de conformitate nu poate fi invocata atunci cand:

? Nu este compatibila cu natura produsului – in cazul produselor a caror durata de viata este mai mica de 6 luni intervine, in general, aceasta situatie, spre exemplu alimentele;

? Nu este compatibila cu natura lipsei de conformitate – lipsa de conformitate este provocata de uzura normala a produsului sau de utilizarea incorecta a produsului de catre consumator (ex: incaltaminte, haine).

Garantia comerciala

Cu exceptia anumitor produse, garantia se acorda pentru DOI ANI CALENDARISTICI.Comercializam produse cu garantie extinsa: automatizarile de porti LIFE si camere si DVR-uri SAFER, care au 3 ani garantie, sau produse cu durata de viata scurta, care beneficiaza doar de 6 luni garantie precum acumulatori .

Produsele se trimit catre punctul de lucru al VANZATORULUI, impreuna cu certificatul de garantie si o copie a facturii care atesta cumpararea lor in cazul in care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie. Vanzatorul va suporta in totalitate cheltuielile de transport (este necesar sa livrati produsele cu URGENT CARGUS pentru a beneficia de transport gratuit). Va recomandam ca, inainte de a trimite un produs in service,  sa contactati telefonic un reprezentant TEBEX sau sa completati formularul de retur de AICI.  In momentul deschiderii coletului, se reclama defectele vizibile.

In cazul in care produsele au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator de catre comparator, au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate, montate gresit, au suferit socuri electrice, mecanice sau termice, au fost scufundate in apa, au intrat in contact cu substante care nu sunt necesare in procesul de montare, vanzatorul nu are obligatia acordarii garantiei. Se va pierde garantia, iar costul transportului va fi suportat de client prin nerespectarea conditiilor enumerate mai sus.

Produsul se va repara/inlocui sau veti primi banii inapoi, in termen de 15 zile calendaristice de la data intrarii in service, dupa ce colegii din service l-au diagnostificat. Va rugam sa trimiteti un e-mail catre adresa service@tebex-shop.ro pentru a afla stadiul reparatiei.<./p>

Formularul de garantie si mai multe sfaturi despre trimiterea in service le puteti gasi AICI

Returnare produse

In termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului , consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. (Art. 7 din OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta).

Termenul in care puteti returna un produs a fost marit de catre TEBEX. Daca respecta regulile de mai jos, produsele cumparate de dumneavoastra pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice de la primire.

Clientii www.tebex.ro pot returna produsele cumparate fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv in termen de 30 zile calendaristice de la primire.  Folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului, TEBEX MANAGEMENT GRUP S.R.L. poate percepe taxe suplimentare.

In cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului, TEBEX MANAGEMENT GRUP S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii.  Cheltuielile de transport nu sunt incluse in suma datorata.

Prin termenii si conditiile prezentate se respecta legislatia in vigoare:  OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta si Legea 365/2002 privind comertul electronic.

Daca urmeaza a fi schimbate/stornate in perioada de 30 zle calendaristice, produsele se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. CUMPARATORUL va suporta cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect. Doar dupa completarea formularului de retur pe care il puteti accesa AICI, se va realiza rimiterea unui produs catre TEBEX.

 

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

 • Clientul va suporta contravaloarea transportului produselor catre firma TEBEX MANAGEMENT GRUP S.R.L.;
 • In ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, consumatorul este responsabil . Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine nu se accepta: de exemplu au urme de uzura sau folosire excesiva, ciobituri, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu se accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
 • Sigiliul de garantie nu are voie sa fie desfacut – produsul returnat trebuie sa aibe sigilul de garantie intact in situatia in care produsele sunt prevazute cu acesta.
 • Camerele de supraveghere nu au voie sa fie montate (montajul duce la uzarea aparatului); camerele de dupraveghere, automatizari porti, DVR-uri, videointerfoane sau orice alte produse care contin accesorii, se returneaza doar in cazul in care sunt in aceeasi stare si ele trebuie sa fie complete, trebuie sa contina toate accesoriile cu care a fost livrat echipamentul si in aceeasi stare (fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc) in care au fost receptionate.
 • Aparatele si produsele achizitionate trebuie sa aiba aceeasi stare ca la achizitionarea / primirea lor.
 • TEBEX poate percepe o taxa suplimentara între 0 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale a produsului in cazul in care produsele uzate, zgariate, deteriorate beneficiaza de dreptul de returnare.
 • Folosirea materialelor perisabile / consumabile(fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea acestora.
 • Contactandu-ne online sau prin email / telefon puteti obtine suplimentar date specifice privitoare la situatia si starea produselor.

Se pot returna si produsele considerate folosite, la pret redus, cu acordul ambelor parti in baza unui raport de evaluare. Un responsabil TEBEX intocmeste raportul.

Produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul TEBEX) si produsele consumabile (etichete antifurt, acumulatori etc) fac exceptie de la returnare.

Produsele se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate daca nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii. Clientul poate solicita inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului. Se va restitui contravaloarea produsului daca TEBEX nu-l poate inlocui pe acesta cu unul conform.

Sesizari si reclamatii

Puteti solicita conciliere suplimentara la telefon +4 0334.800.000 / +4 0334.800.001 sau ne puteti scrie pe adresa info@tebex.ro daca intampinati orice problema legata de o comanda, care nu pare a putea fi rezolvata prin email sau cu persoana cu care discutati.

Litigii

Se va cauta o rezolvare pe cale amiabila pentru orice conflict aparut intre TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL si clientii sai. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul TEBEX MANAGEMENT GRUP S.R.L.

NOTA de Informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.  Onorarea comenzilor (eliberare factura, certificat de garantie si expedierea produselor) reclama, marketing si publicitate (newsletter) si realizarea de statistici necesare imbunatatirii serviciilor si produselor oferite reprezinta scopul colectarii datelor.

Daca datele cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, etc. sunt furnizate in mod voluntar de catre client, acestea pot fi colectate de TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL si  pot fi furnizate partial companiilor de curierat colaboratoare pentru expedierea si livrarea coletelor dar nu vor fi furnizate/vândute sau închiriate unor terti. TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL va fi in  imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor transmise in cazul refuzului furnizarii datelor cu caracter personal.  Va rugam sa ne informati cat mai curand posibil daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte.

SPAM-ul nu este promovat de TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL . Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.tebex.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat,  pentru a sprijini si a evalua serviciile noastre, pentru a administra si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, va puteti exercita in mod gratuit de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va adresa justitiei si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Cu exceptia situatiilor prevazute de lege, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.  Va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa catre sediul firmei noastre, Strada B-dul Unirii, nr.17, Bacau sau prin e-mail la adresa info@tebex.ro pentru exercitarea acestor drepturi.

In baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Instantele judecatoresti, Politie si altor organe abilitate ale statului.