Cum platesc

Plata produselor de pe site-ul www.tebex.ro se poate efectua astfel:

  1. Plata la livrare – numerar in momentul primirii produselor (sistem ramburs)
  2. Plata prin Transfer Bancar – Dupa efectuarea comenzii si a selectiei de plata prin Transfer Bancar , veti primi un email de confirmare a comenzii. Veti putea achita produsele prin transfer bancar sau prin ordin de plata direct la banca. Pentru a putea trimite comanda vom avea nevoie de confirmarea platii pe care o puteti trimite la adresa de email info@tebex.ro, iar in cel mai scurt timp va vom livra produsele.
  3. Plata cu numerar la ridicarea produselor direct de la sediu.

Comanda dvs. va fi livrata in cel mai scurt timp deoarece un reprezentant al TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.). Numai dupa intrarea banilor in contul nostru, se va realiza livrarea produselor. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Costurile de transport

Pentru comenzi mai mari de 500 lei TVA inclus, transportul este gratuit. Firmele de curierat stabilesc tarifele de transport si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care se vor adauga la valoarea facturii costurile de transport; , in baza contractelor incheiate intre TEBEX MANAGEMENT GRUP SRL si firmele de curierat partenere ,aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport).

Costurile le gasiti mai jos:

  • pentru comenzi prin curier rapid -21 RON
  • pentru comenzi cu ridicare de la sediul Tebex- 0 RON

(Taxele de transport enumerate mai sus includ TVA.)