Cum cumpar

Aveti doua modalitati de a cumpara produse de pe site-ul www.tebex.ro

1) Comanda online – non stop

Selectati produsul dorit si apasati butonul „Adauga in cos”; produsul va aparea in  continutul cosului dumneavoastra, puteti adauga in continuare si alte produse in cos  sau puteti trimite comanda apasand butonul „Plaseaza comanda”.

Puteti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau va puteti crea un cont. In oricare dintre cazuri trebuie sa completati formularele cu datele de facturare si adresa de livrare.

Completati corect campurile obligatorii legate de adresa de livrare si datele de facturare, alegeti metoda de plata si metoda de livrare, apoi apasati butonul „Plaseaza comanda”.

Ulterior veti primi  un email de confirmare care contine toate detaliile comenzii dumneavoastra.

2) Comanda telefonica – de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00

Puteti contacta operatorii nostri la numarul de telefon +40 334 800 000, pentru a va inregistra comanda.

Expeditie si livrare

Acea comanda care a fost confirmata telefonic, in urma apelului efectuat de catre un agent TEBEX catre cumparator, pentru a confirma comanda plasata, se considera comanda ferma. In cel mult 24 de ore de la plasarea comenzii pe site, se face confirmarea telefonica .Pentru comenzile finalizate pana la ora 15:00, livrarea se face in termen de 24 – 48 de ore (1 -2 zile lucratoare) si, pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora, livrarea se face in termen de 48 – 72 de ore (2 -3 zile lucratoare) daca la confirmarea comenzii produsele sunt pe stoc. Veti fi sunat de un reprezentant TEBEX care va va informa despre data de livrare si daca produsele nu sunt pe stoc. Pe site-ul www.tebex.ro , comanda minima acceptata este de 5 RON tva inclus.

Atentie! Produsele nu sunt rezervate pentru dumneavoastra prin plasarea unei comenzi pe site. Doar telefonic se realizeaza confirmarea unei comenzi.  Va rugam asteptati telefonul unui operator TEBEX pentru confirmarea stocului si a datei de livrare, dupa plasarea unei comenzi.

Atentie!  Se livreaza comenzi exclusiv pe teritoriul Romaniei (nu comercializam sau livram produse in afara tarii).

Livrarea se va face prin curier , iar pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire a curierilor , in acest fel serviciul de deschidere a coletului la livrare va fi indisponibil.

Atentie:Sunt acceptate reclamatiile facute in maxim 24h de la primirea coletului privind lipsa unui produs.  In cazul in care clientul nu semnaleaza lipsa produselor din colet in maxim 24h de la primirea coletului, TEBEX nu se face raspunzator de acest lucru.

Atentie –  Nu ne asumam termenul de livrare specificat anterior in perioada evenimentelor speciale de cumparaturi ( ex: Black Friday) sau in perioada sarbatorilor legale.  Termenul de livrare poate sa depaseasca 10 zile lucratoare in aceste perioade.